Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Wuhan HeZhong Electric Equipment Manufacture Co.,Ltd

Van goede kwaliteit Het Meetapparaat van de hoogspanningsisolatie voor verkoop
Van goede kwaliteit Het Meetapparaat van de hoogspanningsisolatie voor verkoop
Your're een zeer professioneel bedrijf, en het bent een genoegen aan coporation met u.

—— Karen

Één van onze betrouwbare leveranciers, geschikte levering, snel antwoord, zeer aardige verpakking.

—— Joshuamuur

Goed bedrijf met de goede naverkoopdienst en hoog - kwaliteit en hoge reputatie. Één van onze betrouwbare leverancier.

—— Ramses Abdul

Dank voor uw uitstekende online opleiding en technologie steun, verrichtingsvideo, u helpt me een.

—— Tricia Lois

Goede partner en betrouwbare leverancier.

—— Jacob Gardner

Dank u voor uw snelle reactie, na mijn vraag, controleerde u photoes en vond onze verkeerde verbinding, verzond me correct bedradingsdiagram, hielp het ons snel installatieproblemen oplossen.

—— Branchi Daniele

Ik ben online Chatten Nu

Wuhan HeZhong Electric Equipment Manufacture Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6 7
Wuhan HeZhong Electric Equipment Manufacture Co.,Ltd Wuhan HeZhong Electric Equipment Manufacture Co.,Ltd Wuhan HeZhong Electric Equipment Manufacture Co.,Ltd Wuhan HeZhong Electric Equipment Manufacture Co.,Ltd Wuhan HeZhong Electric Equipment Manufacture Co.,Ltd Wuhan HeZhong Electric Equipment Manufacture Co.,Ltd Wuhan HeZhong Electric Equipment Manufacture Co.,Ltd
Nieuwe fabriek workshop Het centrum van de producttest Opbrengsmateriaal van schommelings remdisconnector Opbrengst equipemtn van schommelingsremhaak Productr&d centrum Toon kamer

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : Verenigde elektro
Aantal werknemers : 50~150
Jaarlijkse omzet : >20000000
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 40% - 50%

    Co. van de het Materiaalvervaardiging van Wuhanhezhong is Elektrisch die, Ltd in 2002 wordt gevestigd, één van de eerste beroemde merken op het gebied van elektro. Wij worden gevestigd in Wuhan-stad, met geschikte vervoerstoegang, die een gebied van 8.000 vierkante meters behandelt. Wij hebben nu meer dan 100 werknemers, zijn 70% van hen productie en technische mensen, meer dan 50%-de werknemers hogere beroepstitels zijn, meer dan 90% universiteitsgraad of hierboven, met redelijke bedrijfstructuur van Algemene managerbureau, Beleidsafdeling, Op de markt brengend centrum, Productiecentrum, Onderzoek en ontwikkelingscentrum, Kwaliteits testend centrum, Financiënafdeling, het Kopende afdeling en centrum van de Naverkoopdienst zijn. Heb een groep eminent technisch personeel, beheer personeel en bekwame arbeider.

 

 

    Wij een fabrikant gespecialiseerd in onderzoek, ontwikkeling en productie van schommelingsremhaak, kabeltoebehoren, macht het testen producten, instrumenten, de automatiseringssystemen van de machtsindustrie, die voor nationale machtsbedrijven, metallurgie petrochemische bedrijven, fabrieken en openbare instelling worden geleverd. enz.-de producten en hebben 16 jaar ervarings.

 

 

 

    Elk van onze producten voldoen aan internationale kwaliteitsnormen en in een verscheidenheid van verschillende markten over de hele wereld zeer gewaardeerd. Onze goed uitgeruste faciliteiten en uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia laten ons toe uit om totale klantentevredenheid te waarborgen, bovendien, wij hebben ontvangen ISO9001, ISO14001, OHSAS18001-certificatie en overgegaan de fabrieksinspectie van SGS.

 

 

 

    Tot nu toe, zijn onze producten uitgevoerd naar de V.S., Australië, Rusland, India, Pakistan, Vietnam, Midden-Oosten, Korea, Singapore.If u geinteresseerd in om het even welk van onze producten bent of een gepaste volgorde zou willen bespreken, alstublieft vrij voelen om ons te contacteren. Wij verheugen ons op in de nabije toekomst het vormen van succesvolle zakelijke relaties met nieuwe cliënten rond de wereld.

 

Contactgegevens
Wuhan HeZhong Electric Equipment Manufacture Co.,Ltd

Tel.: +86-188-2704-8347

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)